Tallipaikka hevoselle, vapaita tallipaikkoja Turussa

Laadukas tallipaikka hevosellesi löytyy Montosten tallista.

Meiltä löytyy EU-mitat täyttävä talli, joka sisältää valoisat karsinat. Tallista löytyvät erilliset varuste- ja rehutilat sekä pesupaikka. Tallilla valaistu kenttä, estekalustoa sekä runsaasti ihania maastoja. Tallipaikat tarjotaan täysihoidolla. Hevoset ruokitaan 3-4 kertaa päivässä hyvälaatuisilla ja analysoiduilla rehuilla. Tarhaus tapahtuu hiekka- tai luonnonpohjaisissa tarhoissa yksin tai kaverin kanssa. Hevosilla on mahdollisuus koko- tai puolipäivätarhaukseen. Kesällä hevosille on tarjolla myös laidunmahdollisuus. Tallilla on käytössä myös kävelytyskone, kävelykone on oiva apu kuntoutuksessa ja hevosen kunnon ylläpitämisessä.

Montosten talli tarjoaa tallipaikat niin hevosille kuin poneille. Meiltä löydät tarvittavat tilat myös varsoille ja siitostammoille.

Meillä jokainen hevonen tulee kohdelluksi yksilöllisesti. Vuosien kokemus ja kattava ammattitaito mahdollistavat sen että kukin hevonen saa meillä parasta mahdollista hoitoa. Kun haluat että tallipaikka sijaitsee viihtyisässä ja rauhallisessa ympäristössä, valitse hevosellesi paikka Montosten tallista.